• 15% korting met de code: ZOMER
  • Direct uit eigen voorraad leverbaar
  • Vanaf € 75,- gratis verzending - BE € 125,-
  • Eigen edelsteen-ketting naar wens mogelijk

Welkom bij Morgain

Edelsteen kettingen


Draag jij ook graag je favoriete edelstenen bij je en wil je hiermee ook graag pronken?
Met de mooie edelsteen kettingen van Morgain is dit mogelijk. Je kunt hiermee ook nog eens van edelsteen wisselen, waardoor ze niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook erg praktisch. Ze zijn handgemaakt en dus is er van elk maar één aanwezig.

Het is ook mogelijk om een edelsteen ketting naar wens te laten maken, hiervoor kun je vrijblijvend contact met mij opnemen, zodat we je wensen kunnen bespreken.

De helende kracht van edelstenen staan vooral centraal hier en zijn verwerkt in de edelsteen kettingen, welke ik zelf maak overigens.
Maak kennis met deze mooie edelstenen en leer over de werking die ze hebben.


Handgemaakte edelsteen ketting

Gaia ~ EdelsteensetsKijk op deze pagina voor de door ons geselecteerder edelsteen sets.
Je vindt hier onder andere de welbekende Gouden Driehoek in organza vorm maar in ruwe vorm. Zo is er voor iedereen wel iets te vinden. Uiteraard ook andere sets zijn hier te vinden. 

Heb je vragen of zoek je iets specifieks? Neem gerust contact met me op.


Edelsteen armbanden

 

Alle edelsteen armbanden zijn handgemaakt en daardoor uniek! Tevens te verkrijgen met verschillende soorten edelsteen-kralen en in veel variaties. 

Ze zijn te vinden, verwerkt met elastiek of met waxkoord. Degene met waxkoord zijn verstelbaar.
Zit er niet tussen wat je zoekt? Neem contact met me op.


Webshop
In de webshop zijn meerdere spirituele artikelen te vinden, zo is er voor iedereen wel iets te vinden. De meeste producten zijn persoonlijk uitgezocht en dus met een bepaalde intentie geplaatst, wat je misschien ook zult voelen en /of merken. 
Je vindt hier o.a. edelsteen zeep, kaarsen, roomsprays en nog veel meer.....

Volg je gevoel en laat je verrassen!Energetische behandelingen / Healings

Soul Body Fusion

Kun je je voorstellen hoe het voelt als je lichaam volledig en volkomen in overeenstemming is met je bewustzijn, met het oneindig potentieel van je wezen en met de Liefde die we zijn? Het is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt; een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent.

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf, je energielichaam, het lichtwezen dat je bent. Je kan meer en meer bezieling brengen, in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, van binnen uit naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde….Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer.

Angelic Healing


De Angelic Healing zal werken op alle vier gebieden van het lichaam, het fysieke vlak, het mentale vlak, het emotionele vlak en het spirituele vlak. Het zal ook werken op alle aspecten van je leven, als je verandert, zal je leven ook veranderen!
Elke sessie is uniek voor elk persoon. Net zoals elk persoon uniek is.

Angelic Healing werkt met de liefde en genezing van de engelen. De engelen begeleiden ons door ons leven. Angelic Healing is een energiehelende methode die de engelen in staat stelt de patiënt te genezen door middel van de Angelic Healer. Ik, als Angelic Healer, fungeer als een kanaal tussen de jou en de engelen.De engelen helpen ons om ons lichaam terug te brengen naar hun optimale genezende vermogens. Eventuele aanwezige blokkades kunnen worden verwijderd. Energie gaat waar denken gaat, dus als we ons concentreren op genezing en reiniging, genezen en reinigen we.

Hier vindt je onderstaande artikelen en meer in de Sale!!