Home » Kidz Corner

Kidz Corner

Kidz Treasure
Zo leuk voor de kinderen om je eigen stenen te hebben. Deze mooie kistjes zijn dan ook gevuld met diverse edelsteen, van mini tot groot. Leuk om met hun eigen verzameling te beginnen.

Toverstenen
Deze prachtige Toverstenen, zijn eigenlijk kleine Orgonites. Deze Orgonite Toverstenen bevatten koper, Rozenkwarts en glitters. Ze zijn klein maar er zit onwijs veel kracht in, maar niet zoveel dat het voor jou overheersend is.

Dromenvangers
De Ojibweg geloven dat het zelf maken en ophangen van een dromenvanger boven het bed nare dromen weert. Eeuwenlang al maken ouders dromenvangers om boven het bedje of draagwieg van hun kinderen te hangen. Men gaat ervan uit dat de hemel doorweekt is met dromen, goede dromen, maar ook slechte dromen. Tijdens de nacht worden de slechte dromen gevangen in het web en volgens de overlevering glijden ze er dan in de morgen af en drogen ze op in de ochtendzon. Goede dromen kunnen ongehinderd hun doorgang in het centrum van de dromenvanger vinden en treden daarmee het leven binnen van de dromer.