Edelsteen Water

Bijgewerkt op: 14 mei

Wist je dat...... Je met edelstenen ook edelsteen water kunt maken? Zo kun je bijvoorbeeld de Gouden Driehoek (trommelstenen) ervoor gebruiken.


De basis hiervoor is water. Water neemt energie en trillingen op en draagt de lading en intentie lang mee. Gebruik bronwater, gedestilleerd water of kraanwater. Als je kraanwater gebruikt, kun je dit in een glas of een transparante pot en zet deze voor 2 dagen in de koelkast zodat chlorine en andere toevoegingen verdwijnen. Zelf kook ik het in de waterkoker en gebruik ik het afgekoelde water.


Tevens heb je glazen flessen, schalen, potten, medicijn flesjes, oid nodig. Het liefst heldere glazen en vergeet deze niet te steriliseren voor je ze gebruikt.


Dan heb je nog een directe en indirecte manier om edelsteen water te maken. De directe is om de stenen direct in bijvoorbeeld je drinkwater te doen. De indirecte manier is om de stenen bijvoorbeeld in een lege pot te doen en af te sluiten en dan in het water te zetten, zodat de stenen niet in het water zelf komen. Dit zal nodig zijn omdat sommige stenen giftig zijn of niet tegen water kunnen. Ruwe stukken steen zijn minder geschikt omdat hiervan stukjes los kunnen laten en dus in je water terecht komt. Als je het niet zeker weet, kun je het beter op de indirecte manier doen.


Bedenk ook van te voren waarvoor je edelsteen water wilt maken of misschien wil je het gewoon alleen als drinkwater. Maar het kan ook met een intentie, voor bijvoorbeeld heling, overvloed of je welzijn e.d. of misschien wil je edelsteen water maken per chakra, ook dat is mogelijk natuurlijk.


Dit is hoe ik op een directe manier, edelsteen water maak:

 • Vul een pot/fles of wat je fijn vindt met water

 • Voeg de edelstenen toe welke je wilt gebruiken

 • Sluit de pot/fles o.i.d. af met een stoffen lap of papieren doek met een elastiekje, zodat er niets in kan komen/vallen

 • Maak je er 1 met intentie? Schrijf je intentie op een papiertje en plaats deze onder de pot/fles o.i.d.

 • Plaats deze in het licht voor minstens 3 uur, maar bij voorkeur een hele dag en nacht

 • Je kan deze ook in het (volle) maanlicht plaatsen, het ligt er net aan wat je wilt creëren en wat je gevoel zegt

 • Nadat de tijd verstreken is, kun je het water verdelen in wat voor jou handig is of zo laten, wel de stenen eruit halen!

Voor de indirecte manier, doe ik het als volgt:

 • Neem 2 potten, 1 kleinere en passende in de andere pot

 • Plaats de edelstenen in de kleinere pot

 • Vul de grotere met water, maar let op dat het niet bij de stenen komt

 • Dek de pot nu af en ga verder zoals op de directe manier

Drink geen edelsteen water als je niet weet welke stenen er gebruikt zijn! Het beste is om deze zelf te maken, zodat je precies weet hoe of wat.

Dit is hoe ik edelsteen water maak, maar uiteraard kan dat per persoon verschillen en kan men er anders over denken natuurlijk. Doe wat goed voor je voelt!
10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven