Smudge Sticks

Smudge sticks zijn een bundel gedroogde kruiden die samen zijn gewikkeld. Je steekt dan de punt aan, blaast de vlam uit en laat de geurige rook door een ruimte zweven. De term "smudging" verwijst naar een ceremoniële of rituele praktijk waarbij kruiden worden verbrand om een ruimte of andere mensen te zuiveren en te reinigen.

Hieronder vindt je verschillende soorten Smudge sticks, met verschillen kruiden en/of bloemen.

Roomspray

Wil je een heerlijke geur in huis, salon, praktijk ruimte of een andere ruimte en geen gebruik maken van een aroma brander of aroma diffuser? Of wil je je ruimte, praktijk of woning zuiveren? 
Gebruik dan deze heerlijke roomsprays.Smudging

Smudging is de algemene naam die wordt gegeven aan de inheemse Amerikaanse traditie die bekend staat als de Sacred Smoke Bowl Blessing. Dit is een krachtige spirituele reinigingstechniek die een beroep doet op de geesten van verschillende heilige planten om negatieve energie te verdrijven en het evenwicht in een individu, een groep, een ruimte of alle drie te herstellen. Deze traditie maakt al duizenden jaren deel uit van de spiritualiteit van inheemse Amerikanen, en nu is dit reinigingsritueel beschikbaar voor iedereen die het wil proberen. Het ritueel is heel eenvoudig en zeer krachtig, en je hebt niet veel dure apparatuur nodig om het in je eigen huis te doen.