• Handgemaakt en vanuit het hart
  • Vanaf € 75,- gratis verzending - BE € 125,-
  • Custom made edelsteen ketting mogelijk

SALE

 

"Do what makes your Soul shine"

Met elementen uit de natuur, glinsterende kristallen van moeder aarde en een vleugje magie vindt je hier de meest originele en exclusieve geschenken voor jezelf, voor iemand in het bijzonder en als cadeau. Hieronder vindt je Orgonites en dromenvangers welke allemaal met 40% korting te verkrijgen zijn!
Wel geldt uiteraard dat er van het meeste maar één exemplaar is!
Dus wees er snel bij want OP=OP 

WAT IS EEN ORGONITE?
Tussen de jaren 1930 en 1940 van de vorige eeuw heeft Dr. Wilhelm Reich ontdekt dat wanneer je fiberglas (organisch) combineert met staalwol (anorganisch) dat er Orgon energie wordt aangetrokken van zowel de positieve als de negatieve vorm.
Hij maakte kisten van dit materiaal en liet zijn patiënten voor een bepaalde tijd hier in plaatsnemen om ze van hun klachten af te helpen.
Deze bijzondere uitvinding werd in de doofpot gestopt, zijn werk werd verbrand en hij belandde in de gevangenis waar hij in Lewisburgh op 3 november 1957 overleed.
Niet alles was vernietigd en in 1986 werd door wetenschappers geconstateerd dat een verblijf van een half uur in zo’n kist psychische en fysieke positieve effecten had, wat niet werd waargenomen bij de controlegroep, die in een kist zonder fiberglas en staalwol had gezeten.

DROMENVANGER
Een dromenvanger is een traditioneel object, oorspronkelijk afkomstig van de Ojibweg (Anishinaabeg), een indianenvolk uit Noord-Amerika.

We weten dat deze Native American de dromenvanger boven het bedje van hun kinderen hingen. Men gelooft dat de hemel vol is met dromen, goede maar ook slechte dromen. Deze vangt de slechte dromen in het web en deze worden verbrand door de eerste zonnestralen. Mooie zoete dromen vinden moeiteloos hun weg en glijden door de veren naar beneden naar het hoofd van het slapende kind.
Veel kinderen met slaapproblemen hebben baat bij de dromenvanger.