Disclaimer

 

Morgain besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van het weergeven van informatie. 
Morgain aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website.
Tevens aanvaardt Morgain geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Morgain opgenomen artikelen, informatie en prijzen.
Aan de inhoud van deze webshop kunt u geen rechten ontlenen.

Morgain behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Een ziekte of klacht wordt meestal veroorzaakt door een afwijkende trillingsfrequentie. Door het dragen van een bepaalde edelsteen kunnen deze klachten verminderen.
In de moderne integratieve geneeskunde worden recentelijk steeds meer bewijzen geleverd over de positieve invloed van het creëren van een positieve geestelijke instelling op de lichamelijke toestand en op ziektebeelden. 
Edelstenen bijvoorbeeld kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren, naar mijn mening.

Ondanks de magische en helende werking van edelstenen en andere artikelen, kunnen deze een arts niet vervangen. Het betreft hier een complementaire therapie, die men in combinatie met de reguliere geneeskunde gebruikt.

Bij gezondheidsproblemen raadt Morgain daarom altijd een gekwalificeerd arts aan om te raadplegen.
Morgain aanvaardt geen enkele juridische aansprakelijkheid voor gevolgen van het gebruik van onze artikelen voor medische doeleinden.

De diensten die Morgain bied, vervangen geen professioneel medisch, juridisch of financieel advies. "Genezing" met betrekking tot de Angelic Healing sessies en/of Soul Body Fusion® sessies die ik geef, kan een ziekte mogelijk niet genezen of behandelen, en is niet bedoeld als vervanging van medische diagnose of behandeling, maar is een aanvullende vorm van therapie die bedoeld is om te worden uitgevoerd naast voorgeschreven behandelingen of medicijnen. Als ik van mening ben dat u professionele hulp nodig heeft bij een van de zaken die u tijdens onze sessies ter sprake brengt, zal ik u adviseren om een geschikte, erkende en gecertificeerde professional te zoeken.