Atlantische Licht Tempel

 

In Atlantis waren er veel Lichttempels. Ieder van hen heeft een bepaald energieniveau om mensen te helpen bij de nemen van de volgende stap voor zichzelf. De eigen verantwoordelijkheid werd verondersteld stap voor stap te moeten worden genomen.

De Atlantische Licht Tempel Energie helpt je (met groene helende energie) om jezelf verder te ontwikkelen en om voorzichtig "oude" blokkades te verwijderen. Het systeem brengt de oude Atlantische energieën die van de Atlantische Oceaan kwamen weer tot leven. Veel mensen lijden tegenwoordig vooral aan stress. Of het nu op school, op het werk of thuis is, spanning ligt overal op de loer.

Als je je gestrest voelt en neerslachtig, zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Dan kun je zelf vullen met de Atlantische energie. Ook bij pijn helpt deze energie, om je weer op jezelf te kunnen bezinnen.

Verwerk opgeloste blokkades met haar of bijt je er gewoon in vast. Er zijn veel verschillende mogelijkheden.

Atlantische Licht Tempel Energie kun je op ontelbare manieren gebruiken. Volg gewoon je gevoel. Je kunt altijd, zonder beperking, gebruik maken van deze energie.

Inwijding aanvragen

Let op: Kies bij het afrekenen voor afhalen in Hoensbroek, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen!

 

De kosten voor deze energie uitwisseling bedragen € 30
Dit betreft een afstandsinwijding
Inclusief handleiding en certificaat