Mijn verhaal

 

Mijn naam is Karin Koreman, geboren in 1978 te Zaanstad en moeder van een dochtertje.
Ik ben oprichtster van Morgain en gevestigd in Hoensbroek, Zuid-Limburg.

Van jongs af aan houd 'spirualiteit' me al bezig en help ik altijd graag andere mensen. Dit heb ik vaak naar de achtergrond geschoven, maar uiteindelijk kon ik er niet meer omheen. Mede hierdoor is mijn praktijk ontstaan.

Ik ben een healer, dit is me op meerdere manieren al duidelijk gemaakt door de jaren heen en eerlijk gezegd weet ik dit al sinds ik klein was, al erkende ik het toendertijd niet altijd. 
Toen ik er uiteindelijk niet meer omheen kon, daar ik ook gewoon dingen wist, wat ik niet kon weten en zag of rook, is het snel gegaan.
Ik begon meer te mediteren, boeken te lezen over spiritualiteit, ook kwamen er meer edelstenen bij en zo is het werken met edelstenen ook ontstaan.
De engelen dienden zich op gegevens moment aan terwijl ik me nooit met engelen bezig gehouden hield. Dit heeft ruim een jaar geduurt voor ik het accepteerde en zo is de Engelen Healing op mijn pad gekomen.

Naast Engelen Healing heb ik ook de opleidingen Crystal Healing Practitioner, Soul Body Fusion, Acces Bars en IET afgerond.

Door de opleidingen Crystal Healing en Advanced Crystal Healing Practitioner, mag ik mezelf Edelsteentherapeut noemen. Door deze opleiding ben ik begonnen met het maken van verwisselbare edelsteen kettingen, welke je ook in de webshop kunt vinden. Ikzelf draag deze erg graag en vind het heerlijk dat je ze kunt verwisselen.

Uiteraard zit ik niet stil en ben ik bezig met de voorbereiding op de volgende opleiding. Ik ben heel benieuwd wat er allemaal nog komen gaat.

Energetische behandeling

 

Een energetische behandeling bestaat uit het overbrengen van kosmische of universele energie, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat. Het doel van energetische behandeling is het zo goed mogelijk in balans brengen van het subtiel energetische veld. Deze balans is de basis om fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gezond te kunnen zijn. Binnen de energetische therapie vormen deze vier gebieden een eenheid en zijn ze onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Als je langdurig uit balans bent op het mentale vlak (zoals angsten, piekeren of stress) kan dit uiteindelijk leiden tot emotionele onbalans (zoals somber voelen, snel huilen of gauw boos worden). Dit kan weer tot gevolg hebben tot lichamelijk onbalans. Verder kan dit leiden tot lichamelijke onbalans in de vorm van allerlei (pijn)klachten en ziektes. Deze blokkades belemmeren de persoonlijke groei en het vermogen om het volledige potentieel te ontwikkelen.

Deze energetische ondersteuningen zijn holistisch van aard en vallen onder de complementaire geneeswijzen. Dit zijn aanvullende behandelingen en vervangen dus NIET de reguliere geneeskunde!