• Handgemaakt en vanuit het hart
  • Vanaf € 75,- gratis verzending - BE € 125,-
  • Custom made edelsteen ketting mogelijk

Welkom mooi mens~

Mijn naam is Karin Koreman, geboren in 1978 te Zaanstad en moeder van een dochtertje.
Ik ben oprichtster van Morgain en gevestigd in Hoensbroek, Zuid-Limburg.

Van jongs af aan houd 'spirualiteit' me al bezig en help ik altijd graag andere mensen. Dit heb ik vaak naar de achtergrond geschoven, maar uiteindelijk kon ik er niet meer omheen. Mede hierdoor is mijn praktijk ontstaan.

Velen van ons beginnen zicht bewust te worden en te ontwaken. Een spiritueel ontwaken wordt gerealiseerd door je hele lichaam, hart, geest en ziel. Spiritualiteit is een lastige term. Er zijn meerdere definities en waarschijnlijk heeft zo ongeveer elk individu zijn of haar eigen opvatting van de betekenis er van. Men wordt zich er steeds meer bewust van en gaat ook op zoek.

Naast de Soul Body Fusion heb ik ook de opleidingen Angelic Healing Practitioner, Crystal Healing, Advanced Crystal Healing Practitioner en Psychic Reiki afgerond. Tevens ben ik nu ook Acces Bars Practitioner.

Door de opleidingen Crystal Healing en Advanced Crystal Healing Practitioner, mag ik mezelf Edelsteentherapeut noemen. Door deze opleiding ben ik nog meer geïnteresseerd in edelstenen en ben ik begonnen met het maken van verwisselbare edelsteen kettingen, welke je ook in de webshop kunt vinden. Ikzelf draag deze erg graag en vind het heerlijk dat je ze kunt verwisselen.

Uiteraard zit ik niet stil en ben ik bezig met de voorbereiding op de volgende opleiding.

Liefs, Karin Koreman
Morgain