Inwijdingen

Een inwijding is een afstemming op een bepaalde energie met een hoge frequentie, waarbij je energiekanalen geopend worden en de energie vanuit de kosmos door jou heen kan stromen. Na de inwijding is de energie beschikbaar voor jou en kun je er meteen zelf mee werken, voor jezelf en anderen. Vaak kun je de inwijding ook weer doorgeven aan anderen.
Je ontvangt de inwijding op afstand, zodat je deze in jouw eigen vertrouwde omgeving kunt ontvangen.

Image by Jaredd Craig
Image by Marek Studzinski
94d5a9ed010329c0d20ce6a5dd9011eb.jpg

Het is het verleden, het heden en de toekomstige kennis van alle dingen. Het is het universele archiveringssysteem dat alle gedachten, woorden en acties opneemt. Het is het archief van alle menselijke ervaring, een dossier van alle gebeurtenissen. 

Angel of Light initiation

Het doel van de Angel Light of Engelen Licht inwijding is je te  helpen om de verbinding met de Engelen tot stand te brengen en de energie van de Engelen onderdeel te laten worden van je leven.

Akashic Records

Atlantische & Gaia Trilogie

Drie prachtige inwijdingen: de Atlantis Kristal Activatie, de Atlantische Schedel Activatie en de Elementale Aardster Empowerment, ook afzonderlijk aan te vragen. Voor de Schedel Activatie heb je wel de Kristal Activatie nodig en voor de Elementale Aardster Empowerment heb je zowel de Kristal als de Schedel Activatie nodig. 

Image by Henry Be
Image by Marek Studzinski
511982901c934dfefdc2f8d6ada67393.jpg

Body Toxic Cleansing

We leven in een wereld waarin we continue worden blootgesteld aan stoffen die giftig zijn voor ons welzijn en welke we absorberen in ons lichaam en bloedsystemen. Hoewel het meeste ook weer wordt uitgescheiden door de eliminatie- en de endocriene kliersystemen, blijft een deel voor onbepaalde tijd opgeslagen in het lichaam.

Engel Gidsen Empowerment

De Engel Gidsen Empowerment verbind je met je persoonlijke Engel gids of gidsen. Deze energie is zeer hoog en helpt je om te vibreren op een niveau waarmee je kunt communiceren met je engel gidsen. Jouw Engel gidsen zullen je helpen bij het volgen van je pad.

Licht van Lemurië

Het Licht van Lemurië-afstemming verbindt je met de Lemurianen en versterkt al bestaande verbindingen. Dit is een empowerment systeem dat helpt bij het ontwikkelen en verbeteren van psychische vaardigheden, helpt om de verborgen herinneringen van het verre verleden waarin de Lemurische en Atlantische culturen bestonden voort te brengen.

Image by Shyam
Image by matan elihay

Hierbij wordt je ingewijdt in de Violette Vlam en leer je hoe je je afstemt op de spirituele en transformerende kwaliteiten van de zevende, violette straal, om die toe te passen voor je eigen heelwording en groei, en die van anderen. 

Violette Vlam

Intuïtie, Leren en Spirit Deze totem brengt trouw, innerlijke kracht en intuïtie als hij ons leven binnenkomt. Maar hij brengt ook het leren leven met onszelf. De wolf leert ons om over ons innerlijke zelf te leren en om onze innerlijke kracht te vinden. Maar om dit te bereiken, moeten we risico's nemen en het gezicht van onze diepste angsten kennen. Een wolf totem eist oprechtheid.

Witte Wolf empowerment

Image by Esther Verdú

Reacties