20% korting op de gehele webshop met de code: FEESTDAGEN

Edelsteen-kettingen

 

Draag jij ook graag je favoriete edelstenen bij je en wil je hiermee ook graag pronken?
Met de mooie edelsteen kettingen van Morgain is dit mogelijk. Je kunt hiermee ook nog eens van edelsteen wisselen, waardoor ze niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook erg praktisch.
Elke edelsteen ketting is op gevoel en met een bepaalde intentie gemaakt. 

De helende kracht van edelstenen staan vooral centraal hier en zijn verwerkt in de edelsteen kettingen, welke ik zelf maak.
Maak kennis met deze mooie edelstenen en leer over de werking die ze hebben.

Het is ook mogelijk om een edelsteen ketting naar wens te laten maken, hiervoor kun je vrijblijvend contact met mij opnemen, zodat we je wensen kunnen bespreken.
Mocht je vragen hebben over een edelsteen, of weet je niet welke bij je past op moment, ook hiervoor kun je contact met mij opnemen voor gratis en vrijblijvend advies.Recensies:

Amanda 
10 weken geleden
Heel fijn geholpen door Karin. Persoonlijk, behulpzaam, meedenkend en snel. Hele mooie sieraden! Aanrader!


Chantal
13 weken geleden
Een mooie ketting laten maken naar mijn wensen. Dat is heel goed mooi gelukt ben er heel blij mee. Fijn bedrijf goede communicatie snelle levering. Toppie 


Gerda
 14 weken geleden
Hele mooie producten. De tricklets zijn van goede kwaliteit super mooi in elkaar gezet, daarnaast wordt er goed mee gedacht welke edelstenen op dat moment goed bij je passen. Zeker een aanrader voor mooie goede producten!


Ann
25 weken geleden
Hele mooie handgemaakte edelsteen kettingen, armbandjes en allerlei andere artikelen. Morgain is zeer betrokken bij je wensen en staat altijd voor je klaar.