Integrated Energy Therapy


Integrated Energy Therapy® (IET) is een bijzondere en krachtige energie behandeling, waarbij blokkades en klachten zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als ook op karmisch niveau worden verholpen. Het kan je leven in balans brengen door je te helpen patronen uit het verleden voorgoed los te laten. In ons leven hebben we dagelijks te maken met verschillende emoties zoals bv. kwaadheid, angst, verdriet, stress, machteloosheid etc.

Ons lichaam zal verschillende gevoelens opslaan en onderdrukken. Door negatieve opgeslagen ervaringen kunnen we niet meer naar behoren functioneren en ze belemmeren het welzijn van de mens.
Deze emotioneel geladen energie in de cellen blijft in de cellen en veroorzaakt daar de energieblokkades, die de basis zijn van ziekten, pijn en mentale klachten. Bovendien laten deze blokkades in onze aura een soort beeld achter dat naar de buitenwereld toe een aantrekkingskracht heeft voor weer zo’n zelfde soort ervaring.
Dit biedt ons dan de mogelijkheid om alsnog de emotie te verwerken en los te laten. Helaas gaat dat vaak mis en in plaats van het loslaten van ervaringen uit de aura voegen we er nog eens een extra indruk aan toe. Dit zorgt voor herhalende patronen in ons leven. Tijdens het werken met Integrated Energy Therapy wordt er globaal gekeken naar vier lagen in de aura waarin ervaringen opgeslagen worden. De lagen werken onderling ook als filters om het trillingsniveau van de energie die er doorheen gaat aan te passen naar de volgende laag toe.

Door de IET® behandeling worden deze blokkades opgelost.
Het zorgt er niet alleen voor dat mensen weer lekker in hun vel komen te zitten, het zorgt er ook voor dat men pijn, ziekte en klachten weer kunnen loslaten. Het werkt middels handoplegging en drukpunten door de kleding heen.

Bij IET® wordt gewerkt met de energie van 9 speciale aartsengelen. Met begeleiding van engelen- energie gaat de IET®healing techniek op ieder cellulair gebied negatieve blokkades opheffen en het tegenovergestelde: het positieve, integreren.
Met deze IET
®Therapie werken we als team samen met de engelen om jouw energieblokkades op te heffen zodat jij opnieuw in balans komt en optimaal kan gaan functioneren.

Op dit moment kun je de IET® basis bij mij ontvangen, welke werkt op het fysieke en emotionele niveau. 
Een behandeling duurt ongeveer 45 - 60min.