Angel of Light initiation

 

Engelen zijn wezens van licht en fungeren als boodschappers om ons te helpen ons begrip en bewustzijn naar de hogere rijken te verhogen. Deze afstemming brengt je trilling naar een hoger niveau en stelt je in staat om makkelijker met ze te communiceren.

Het doel van de Angel Light of Engelen Licht inwijding is je te  helpen om de verbinding met de Engelen tot stand te brengen en de energie van de Engelen onderdeel te laten worden van je leven.

4 Inwijdingen

De Angel Light Initiation is een prachtig inwijding om contact met engelen te krijgen en om ze een deel van je leven te maken en bestaat uit 4 afstemmingen, die in 1 inwijding gegeven worden: 

  • Derde oog inwijding
  • Astrale kruin inwijding
  • Hart inwijding
  • De Engeleninwijding

 

Je voelt tijdens de inwijding de Engelenenergie door je heen stromen. Daarna kun je de Engelenenergie inzetten tijdens behandelingen, bij meditatie, voor healing van jezelf en anderen, om ruimtes te zuiveren, etc..

De Angel Light – Engelen Licht inwijding kent geen voorwaarden. Iedereen die ernaar verlangt  om meer contact met de Engelen te hebben, kan deze inwijding ontvangen. Tevens leer je om zelf de inwijding aan anderen te geven. 

De inwijding is ook geschikt voor iedereen die graag met Engelenenergie wil werken. Je kunt er mooie healingen mee opzetten, zowel voor jezelf als voor anderen ! 

 

Inwijding aanvragen

Let op: Kies bij het afrekenen voor afhalen in Hoensbroek, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen!


De kosten voor deze energie uitwisseling bedragen € 30,-.
Dit betreft een afstandsinwijding
Inclusief handleiding en certificaat.