RecensiesHieronder vindt je de recencies die ik heb mogen ontvangen en plaatsen betreffende de energetische behandelingen en/of inwijdingen. Ik waardeer het enorm en help graag, dank jullie wel!


Rating: 5 sterren
1 stem

 

Lorette
Wat een heerlijk ontspannen gevoel kreeg ik van Acces Bars. Ik heb nu meer rust in mijn hoofd en het gevoel dat er een gewicht van mijn schouders is gevallen. Het gewoon heel mooi om mee te maken, het lijkt wel of alles helderder is.

 

Sanne  

Dank je wel voor deze mooie behandeling. Ik ben zo blij dat ik bij jou terecht ben gekomen en de Engelen healing heb mogen ervaren.
Karin is een vriendelijk en warm persoon die positieve energie uitstraalt.

 

Daniel
Ik ben bij Karin geweest voor de Soul Body Fusion sessies . Ik ben van nature iemand die vrij skeptish is over alles en wilde het daarom dus ook de tijd geven voordat ik een review plaats. Ik kan uit eigen ervaring vertellen dat het een zeer aangename ervaring was . Op het moment zelf voelde ik namelijk niet zo heel veel maar in de weken die volgden naar het beindigen van mijn derde sessie begon ik toch hele subtiele veranderingen waar te nemen. Zowel mentaal als ook fysiek. Voor die reden zeker een aanrader .


 
Zelf ben ik een type dat graag de controle houdt en loslaten is dan ook niet mijn sterkste punt.

Door de behandling Acces Bars kon ik nu loslaten en vertrouwen, en heb ik meer rust in mezelf gevonden. 
Dus zeker een aanrader voor ieder met issues welke genoemd zijn op haar mooie site! Dankjewel Karin!    - Anja


Ik heb de IET basis mogen ontvangen, genoten en veel energie had ik daarna ook, alsof er een gewicht van mijn schouders was gevallen zo fijn. Dankjewel Karin, ik kijk uit naar de volgende sessie. - Sascha