Atlantische & Gaia Trilogie


Drie prachtige inwijdingen: De Atlantis Kristal activatie, de Atlantische Schedel activatie en de Elementale Aardster Empowerment. 
Voor de Schedel activatie heb je wel de Kristal activatie nodig en voor de Elementale Aardster Empowerment heb je zowel de Kristal als de Schedel activatie als voorvereiste.

Atlantische Kristal Activatie

De Atlantische Kristal Activatie is een herziene gechannelde afstemming van Jay Burrell.

Het doel van deze Activering is om de kennis en Energie binnen te brengen die was en is opgeslagen in het belangrijkste Atlantische Kristal dat werdt bewaard in de Grote Genezingstempel in Atlantis. Het Atlantisch Kristal lijkt in niets op wat we op dit moment hier op aarde hebben. Het Atlantisch Kristal bevat ook alle informatie die door het Atlantisch ras werd gebruikt. Dit omvatte informatie over Levitatie, Telepathie, Manifestatie, Transport door Intentie en vooral het bevatte de sleutel tot het Ascentieproces van Moeder Aarde. Wanneer dit Ascentieproces plaatsvindt, zal het oorspronkelijke Atlantische Kristal uit de diepten van de Oceaan opstijgen om ons opnieuw te begeleiden tijdens het Nieuwe Tijdperk van Vrede en Transformatie.

De Atlantische Kristal Activatie is ook ontworpen om de verloren DNA-strengen die in ieder van ons aanwezig zijn te activeren door de plaatsing van een Etherisch Atlantisch Kristal dat permanent gecodeerd is in je Etherische Achtergrond en Kruinchakra. Na de Afstemming wordt het ten zeerste aanbevolen dat je dit Kristal de eerste 30 dagen minimaal één keer per dag activeert. Dit kan via meditatie of als je 's avonds naar bed gaat. Tijdens je meditatietijd of wanneer je slaapt, zal je astrale lichaam naar de dimensies van de Atlantische Oceaan reizen, waar je een energetische band krijgt met het belangrijkste Atlantische kristal om te leren van zijn oude geheimen en om te leren over ervaringen uit het verleden die je zou kunnen hebben. hebben gehad of om u te helpen onbekende kennis voort te brengen van de Atlantiërs die in uw Energetische Structuur (DNA) zullen worden gecodeerd.

De Kristallen Schedel Activatie

Vereiste: Atlantische Kristal Activatie

De Kristallen Schedel Activatie is een herziene gechannelde afstemming van Jay Burrell.

 

Met deze inwijding ontvang je de Kristallen Schedel die altijd bij je zou zijn omdat het binnen je Etherische Acthergrond wordt geplaatst waardoor je je zelf er altijd weer op af kunt stemmen. Je krijgt daardoor toegang tot de Energetische Frequenties en Heilige Kennis die is vervat in de Etherische Kristallen Schedel en eenmaal afgestemd op de Schedel zul je een proces beginnen van het ontwaken van alle slapende spirituele gaven die in jou aanwezig zijn.

Als je de Energieën van Kristallen Schedel gebruikt voor genezingsdoeleinden, zul je zuivere Goddelijke Energie channelen die uit de Heilige Bron komt. Het brengt inzicht en wijsheid en zorgt voor diepgaande reinigingen. 

 

De Elementale Aardster Empowerment

Vereiste: Atlantische Kristal Activatie & Kristallen Schedel Activatie

De Elementale Aardster Empowerment is een herziene gechannelde afstemming van Jay Burrell.


De Elementale Aardster Empowerment is de laatste Afstemming binnen de Atlantische & Gaia Trilogie. Tijdens je Afstemmingen op de Atlantische Kristalactivering en Kristallen Schedelactivering, die de voorwaarden zijn om de Elementale Aardster Empowerment te ontvangen, was je verbonden met de Hogere Banden van Energie en ook met de Hogere Aspecten van je Ziel Zelf (Hoger Zelf).

Het is nu tijd om je energieën te verankeren in het Hart van Gaia (Moeder Aarde) door de Elementale Aardster Empowerment. Door deze verbinding zul je geaard zijn met Moeder Aarde waar je in staat zult zijn om gebruik te maken van de onbeperkte energieën die Gaia te bieden heeft om alle niveaus van je Aura en Chakra's te zuiveren en te reinigen. Deze Empowerment kan je helpen om de wereld om je heen te 'zien' en 'voelen' zoals het echt bedoeld is om gezien te worden.

 

Inwijding aanvragen

Let op: Kies bij het afrekenen voor afhalen in Hoensbroek, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen!

 

De totale kosten van alle 3 de inwijdingen is € 45,-.
Dit betreffen afstandsinwijdingen.
Inclusief handleiding en certificaat.