Soul Body Fusion®


“It is impossible to heal the body, without healing the soul”
– Socrates – 

Durf jij te leven voorbij de oude beperkingen en patronen? Te leven vanuit dat veel Grotere Wezen die je bent? Vanuit je Essentie, je Goddelijkheid, je Ziel?
Leven vanuit je volledige potentieel, licht en kracht. Dat is wat Soul Body Fusion® je kan brengen.

Kun je je voorstellen hoe het voelt als je lichaam volledig en volkomen in overeenstemming is met je bewustzijn, met het oneindig potentieel van je wezen en met de Liefde die we zijn? Het is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt; een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent.

Bij de meesten van ons zijn, als gevolg van trauma’s, misbruik, verdriet en teleurstellingen, lichaam en ziel niet goed op elkaar afgestemd, wat de ontplooiing van ons volledig potentieel belemmert. Vaak beneemt dit ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en van de wereld om ons heen. De huidige verschuiving in bewustzijn vraagt een samensmelting van ziel en lichaam.
Soul Body Fusion® is geen healing, maar het creëert nieuw potentieel. We verhogen onze frequentie waardoor lagere energieën geen impact meer op ons hebben.

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf, je energielichaam, het lichtwezen dat je bent. Je kan meer en meer bezieling brengen, in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, van binnen uit naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde….

Heb je het gevoel dat je ziel en lichaam niet op elkaar zijn afgestemd?
Leef je op de automatische piloot?
Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben, maar weet je niet hoe je dat kunt bereiken? 
Vlucht je weg in je werk of in een verslaving? Ben je niet goed geaard?

Soul Body Fusion® kan je daarbij helpen.

Wat is Soul Body Fusion®:

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS. Soul Body Fusion is een makkelijke, snelle en krachtige energetische techniek om lichaam en ziel met elkaar te verbinden.
Hiermee helpen we onszelf en anderen om écht in ons lichaam thuis te komen. Het helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.
De veranderingen zijn permanent en oneindig: het zet een interactief proces in werking waarbij de ziel de cellen stimuleert om op steeds hogere frequenties te harmoniseren.

 

 

Enkele voordelen van Soul Body Fusion®:

  • Meer gegrond en meer aanwezig te zijn in je lichaam
  • Meer in je kracht staan
  • Snelle spirituele groei
  • Paranormale gaven ontwaken of worden sterker
  • Gezonder, beter slapen en energieker
  • Gebalanceerde chakra's
  • Meer energie en vitaliteit
  • Meer zelfvertrouwen hebben
  • Beter grenzen aan kunnen geven

Hoe gaat het in zijn werk?
De sessie wordt zittend gedaan, terwijl ik mijn vingertoppen op de vingertoppen van de ontvanger leg. Het is een makkelijke, snelle en hele krachtige techniek want je laat de zielsenergie het werk doen. De zielsenergie komt in het lichaam en omdat de zielsenergie de hoogste frequentie heeft die er bestaat kunnen blokkades op alle niveaus moeiteloos verdwijnen. Bij een Soul Body Fusion® sessie word je lichaam op cellulair niveau weer op één lijn gezet met het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. Een sessie duurt  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een geharmoniseerd veld van een hoge frequentie, dat je naar een hogere trilling brengt. Dit is ook mogelijk om op afstand te doen via bijvoorbeeld WhatsApp.

Er worden altijd 3 sessies gegeven om de zielsenergie meer te verankeren in het lichaam.
1 week na de eerste behandeling vindt de tweede behandeling plaats en 2 weken na de 2e behandeling vindt de derde behandeling plaats.
Vervolgens kan je het proces zo vaak ontvangen als je maar wilt. 

Soul Body Fusion® is gechanneld door Jonette Crowley (www.jonettecrowley.com).
Inmiddels zijn er met deze sessies wereldwijd al ongelofelijke resultaten geboekt!
De Nederlandse website is: www.soulbodyfusion.nl