Image by Henry Be

Body Toxic Cleansing

We leven in een wereld waarin we continue worden blootgesteld aan stoffen die giftig zijn voor ons welzijn en welke we absorberen in ons lichaam en bloedsystemen. Hoewel het meeste ook weer wordt uitgescheiden door de eliminatie- en de endocriene kliersystemen, blijft een deel voor onbepaalde tijd opgeslagen in het lichaam.


Body Toxic Cleansing is gechanneld om te helpen bij:

  • Het verwijderen (spoelen) van gifstoffen en zware metalen uit het lichaam, zonder tussenkomst van het endocriene klier systeem.

  • Genezing van alle fysieke organen en systemen in het lichaam en in het bijzonder degene die het centrale zenuwstelsel, de bloedsomloop, de eliminatie- en de endocriene klieren systemen, en alle organen en klieren bevorderen en versterken.

  • Zuivering van het bloed.

  • Het zuiveren en helen van de chemie van de hersenen, het reinigen van de geest en de hersenen.

  • Genezing van de chakra’s, meridianen, nadis en overige energetische systemen.

  • Genezing van alle blokkades die mensen kunnen hebben, om de circulatie van Prana/chi/levenskrachtenergie in hun energetische lichamen, organen en systemen te optimaliseren.

  • Genezing en het herstellen van het meest ideale en perfect mogelijke alkalisch- en zuurstof niveau in het lichaam.

  • Het opruimen en genezen van negatieve, donkere, zware, trage, vastgeplakte, verstopte, beschadigde en geblokkeerde energieën uit het fysieke lichaam, energetische lichamen, kwantum velden/deeltjes en energetische ruimtes.

  • Genezing en reiniging voor gebieden waar giftige stoffen en zware metalen vrijkomen en voor de hele kwantum velden, onderdelen en deeltjes, energetische lichamen, organen en systemen, genen en DNA bloed.

  •  Etc.

Founder: Hari Andri Winarso

Vraag de Body Toxic Cleansing inwijding aan of neem contact met mij op via info@morgain.nl

De kosten voor deze energie uitwisseling bedragen € 25,-.
Dit betreft een afstandsinwijding.

Incl. handleiding en certificaat.

f.eu1.jwwb.nl_public_p_f_m_temp-tflkogunkgmyeultbvwe_1io5ug_catvirtueelschild-1-1.png
f.eu1.jwwb.nl_public_p_f_m_temp-tflkogunkgmyeultbvwe_081or0_gatvirtueelschild-1-1.png

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/